Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، فرهاد ایزدجو، مدیرعامل سازمان آب‌وبرق خوزستان در نشست بررسی مشکلات آب‌و‌فاضلاب خوزستان اظهار کرد: در حال حاضر حدود هفت درصد از مخازن سدهای خوزستان آبدار است و سد دز با حدود پنج درصد آب، بدترین وضعیت را در میان سدها دارا است‌.

وی افزود: با توجه به برآوردهای انجام شده، در شرایط محتمل پیش‌بینی شده برای پاییز، با کمبود حدود دو میلیارد و  ۶۰۰ میلیون متر مکعبی آب مواجه شویم که این عدد برای پیش‌بینی‌های با وضعیت بدتر، بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به تصمیم‌گیری در خصوص کشت پاییزه در خوزستان عنوان کرد: تصویب الگوی کشت پاییزه از جمله اقدامات در ‌مدیریت کمی آب بوده و برداشت‌های کشت و صنعت‌ها محدود شده است تا بیشتر از حد مجاز برداشت نداشته باشند.

وی با بیان اینکه برداشت بیش از حد شرکت‌های نیشکر، آب پایین‌دست را از نظر کمی و کیفی دچار مشکل می‌کند، افزود: در حوزه دز، کشت کلزا و چغندر ممنوع شده است اما در برخی از حوزه‌ها تا حدودی مجاز است که کشت شود.

ایزدجو گفت: سه میلیارد و ۳۴۸ میلیون متر مکعب آب برای کشت پاییزه مصوب شده است.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به آخرین وضعیت طرح میان مدت آبرسانی غدیر گفت: این طرح در سه جبهه کاری فعال است و با اجرای آن، کیفیت آب حدود ۵۰ درصد بهبود می‌یابد و دبی از ۱۰ متر مکعب به ۲۰ متر مکعب افزایش خواهد یافت.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی طرح میان مدت آبرسانی غدیر حدود ۱۷.۵ درصد است و پیش‌بینی می‌کنیم در مدت زمان هشت ماه این طرح اجرایی و به اتمام برسد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان سد دز مخازن سدها طرح آبرسانی غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۰۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر

به گزارش خبرآنلاین ،براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۲ ظهر براساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، وضعیت هوای ماهشهر با شاخص ۱۵۵ و هندیجان ۱۵۱ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت ناسالم و قرمز قرار دارد.

ایرنا در خبری نوشت:براساس این گزارش هوای ایستگاه‌های استانداری، حفاری و نیوساید در اهواز به ترتیب با شاخص‌های ۱۱۲،۱۱۹ و ۱۳۷ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارند.

وضعیت هوای شهرهای آبادان، اندیمشک، بهبهان، مسجدسلیمان، خرمشهر، رامشیر، رامهرمز، شادگان، شوش و کارون به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.

همچنین طی امروز هوای شهر حمیدیه با شاخص زیر ۵۰ از وضعیت سالم و پاک برخوردار است.

بر اساس این گزارش سال گذشته اهواز هیچ روز سالم و پاکی را نداشت.

وجود صنایع آلاینده در خوزستان از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، نیشکر و... موجب شده تا میزان آلایندگی در نقاط شهری و روستایی خوزستان بالا باشد که موجب بروز مشکلات بهداشتی و زیست محیطی برای ساکنان شده است.

افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان در شرایطی که هوا " ناسالم" است، باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و سایر افراد نیز باید این گونه فعالیت‌ها را کاهش دهند.

براساس طبقه‌بندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

استان خوزستان ۲۵ ایستگاه پایش کیفی هوا دارد.

۲۱۷۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903952

دیگر خبرها

  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • تنها ۳۵ درصد سدهای کشور خالی است + جزئیات
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • وزش باد برای خوزستان پیش بینی می‌شود
  • اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • ۷۱ درصد از حجم سدهای آذربایجان‌غربی پر آب است